Przelew z kontraktu na konto innej osoby niz wlasciciel firmy

• Autor wątku Autor wątku jaro0700
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jaro0700

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam Wszystkich i prosze o delikatna pomoc.
Od czterech miesiecy naleznosci za moje kontrakty wplywaly na konto mojego znajomego. Podalem jego konto gdyz na moim sa zajecia. W ten sposob chcialem na chwile od tego uciec. Wiem, ze to nienajmadrzejsze rozwiazanie ale mialem noz na gardle z innego powodu. Czy owemu znajomemu moze ktos zajac konto z tego powodu tak, ze nic nie bedzie mogl wyplacic? Bo chyba wlasnie tak sie stalo. Czy mozliwe jest zarzucenie mu nielegalnych dochodow? Dodam, ze On nigdzie nie pracuje. Z gory dziekuje kazdemu za pomoc i pozdrawiam.

Nieprawidłowy depozyt, nie pomagamy w kombinowaniu, prosze przeczytać regulamin.

Z tego co orientowalem sie wczesniej to wszystko wyglada calkiem legalnie wiec nie widze tu kombinowania. Pytam tylko czy jemu moga zablokowac konto bo jest bogu ducha winny i probuja mu to podciagnac pod ukrywanie nielegalnych dowodow.

wszystko pięknie do momentu kiedy się nie wyda.
Podatek od ewentualnego depozytu nieprawidłowego zapłaci on. Ty zapewne dostaniesz grzywnę. A los tych pieniędzy jest wtedy niepewny.

jaro0700 napisał:
Czy owemu znajomemu moze ktos zajac konto z tego powodu tak, ze nic nie bedzie mogl wyplacic? Bo chyba wlasnie tak sie stalo

To znaczy co się stało? Możesz opisać?

Powrót