Przemoc psychiczna prowadzaca do utraty zdrowia psychicznego,fizycznego w esamobójcze

• Autor wątku Autor wątku Maxxxoo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Maxxxoo

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam !
Piszę grzecznościowo , prosząc o pomoc dla koleżanki ,mam nadzieję ,że ktoś naprawdę potraktuje to poważnie bo sytuacja jest już dramatyczna . Koleżanka zamieszkała z rownolatkiem( starym kawalerem) bez dzieci bo są już dorosłe ,bez większych problemów upłynął rok po czym kobieta zamieniała się wręcz w zombie. Non stop płakała zaczęła koić nerwy w alkoholu łykać leki psychotropowe i zaczęła się bać. Doradziłem aby pro forma zostawiła tel włączony gdy wychodzi .to co usłyszała a później i ja było prymitywnymi planami odebrania jej życia i zdrowia .jej facet wraz z druga osoba mówili że należy jej coś podać żeby" szlak ja trafił ,bo on dawno z nią chciał skończyć ale nie tak spokojnie ..parę razy zadawał rozmówcy pytanie ' nie próbujemy??? Tak żeby ją trafiło" inny tel był do jakiejś kobiety,sądząc po tekstach musieli już od jakiegoś czasu sypiać ze sobą. Wielokrotnie był pytany przez nią czy chce się rozstać zawsze szedł w zaparte że absolutnie nie. Dziewczyna była tak strasznie chora że tylko specjalista mógł jej pomóc poleciała do pl ,a ten gnom krzywdził ja przy każdej możliwej okazji telefoniczne. Leżała na ziemi i wyłącznie błagała go o pomoc nagrała video nawet nie odebrał ,podobno był z tą swoją nową koleżanka w domu w ich łóżku. Rozmowy na video wyglądały jeszcze bardziej upodlajaco ,znajoma zapuchnięta ,obolała a ten gnom poniewierał ja słownie " dupa" tukla się celowo żeby znajoma mogła słyszeć . Dziewczyna prawie miesiąc była sama w mieszkaniu ,w tym czasie jeszcze. .doszło do poronienia ( nikt nie wiedział że jest w ciąży ,wymiotowała schudła 15 kg w parę tyg myślała że to efekt nerwicy) przyjechał po nią miał lecieć do UK już na lotnisku zostawił ją " na chwilę" zaczela się dusić ...w domu gehenna ,siniaki ,policja a nagranie MP3 zostało skasowane i podmienione jakim zlepkiem bez sensu . Nie ma wyjścia musi to wyjaśnić ,trzy razy próbowała przez detektywa nim doszło do spotkania i podpisania umowy ten wynaturzenie już o wszystkim wiedział . Na policję też już nie chce iść a on zabija ja w " białych rękawiczkach" sorry za tak długi opis ale szlak mnie trafia jak widzę cudownego człowieka który pomagał całe życie innym ,bezinteresownie niszczonego z premedytacją. Jak jej można pomóc? Tel z którego piszę także bym już dwa razy zahamowany,on ja chcę zostawić bez pomocy kogokolwiek. Czy znajdę gdzieś informatyka który potwierdZi co zrobiono z jej tel? Czy odzyska podmienione MP3? Na sto procent są założone kamerki w domu ( podgląd przez tv bo widziała zdjęcia parapetu) pokój ,łazienka iii tel na kartę rejestruje jej połączenia i SMS y. Nie wiem kto idiocie zakładał posłuch na przedpokoju ale było przebicie i część jego rozmów można było usłyszeć ,jak to możliwe?0

Pozdrawiam serdecznie i proszę nie bądźcie obojętni

Powrót