P
Pop91
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 47
Witam mąż starał się o przepustkę losowa na opiekę nad dziećmi gdy ja z córką będę w szpitalu bo ta ma operacje. Nikt nie może się zająć pozostałą dwójka dzieci bo mama moja jest osoba uzależniona od alkoholu teściowa 1 grupę inwalidzka sama potrzebuje opieki. A dyrektor wydał negatywną opinię ponieważ 5 razy byłam sama w meza bez dzieci w przeciągu 6 miesięcy
. I mąż utrzymuje kontakt z mamą tata bratem i jego żona.
Fakt byłam sama u męża ale wtedy koleżanka została z dziećmi dosłownie na 3 h i to nie oznacza że ona mi z nimi zostanie przez tydzień jak jak będę z córką w szpitalu. Bo starszy syn chodzi do szkoły i trzeba go przypilnowac z lekcjami itp. Gdzie mogę się udać żeby coś z tym zrobić bo oczywiście jutro będę dzwonić do tego pożal się Boże dyrektora i robiła awanturę. Ale myślałam żeby iść do kuratorki meza żeby może ona coś wskurala
Fakt byłam sama u męża ale wtedy koleżanka została z dziećmi dosłownie na 3 h i to nie oznacza że ona mi z nimi zostanie przez tydzień jak jak będę z córką w szpitalu. Bo starszy syn chodzi do szkoły i trzeba go przypilnowac z lekcjami itp. Gdzie mogę się udać żeby coś z tym zrobić bo oczywiście jutro będę dzwonić do tego pożal się Boże dyrektora i robiła awanturę. Ale myślałam żeby iść do kuratorki meza żeby może ona coś wskurala