Przepustka, wizyty, Areszt śledczy a zakład karny

• Autor wątku Autor wątku anka-ladybug
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ale to co dajecie tego typu posty? co one wnosza do tematu? chwascior napisał tak jak jest i powinno byc koniec tematu a sprzeczanie sie czy dobrze napisał czy tez zle i nic nie daje jedynie dziewczyna ktora założyła temat sie jeszcze bardziej załamuje przecież WIĘZIENIE TO NIE SAMATORUM powiedzmy szczerze ze za niewinność nikt tam nie trafia
moniak zagrzmij tutaj i zrób porzadek :mad:

Monika R napisał:
.... chwascior napisał tak jak jest i powinno byc koniec tematu .... SAMATORUM
A kim Ty jesteś, że mówisz Wszystkim kogo mają słuchać? :o

Powiedzcie mi prosze coś na temat przerwy w odbywaniu kary - wiem,ze może starac się o nią w każdej chwili.
-czy to ze ma opinie psychiatry pomoże mu w tym?
-na jak długo mozna dostac taka przerwe?
-i najwazniejsze pytanie-czy taka przerwa w odbywaniu kary skraca ją? Jesli bedzie na wolnosci powiedzmy 6miesiecy a wyrok ma na 2 lata to czy wtedy zostanie mu wtedy połtora roku?

Te kłotnie tu sa nie potrzebne...
-po pierwsze P. jest SKAZANY a nie Tymczasowo Aresztowany - a z tego co wiem to znaczaca różnica
-powiem wam ze kilka razy bedac na tym forum pogubilam sie, bo kazdy pisze co innego.
-to nieprawda ze musze prosic sie prokuratora o widzenie - jest skazany i przysluguja nam 2 widzenia. Problem jedynie tkwi w tym ze chca go odwiedzic 3 osoby i musi starac sie o to u dyrektora i wychowawcy
-to samo jesli chodzi o listy i telefony - skoro jest SKAZANY a nie TA to moze dzwonic i pisac prawda? czy jednak moze sie myle?

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi - za te szczere przede wszystkim, bo ludzie którzy nie znają przepisów właśnie dlatego korzystają z takiego forum i oczekują rzetelnych informacji i odpowiedzi - niestety wiekszosc z nich przeważnie jest błedna, nie ważne ze są brutalne czy za bardzo szczere, wazne zeby przede wszystkim były prawdziwe!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót