przepustka.....

• Autor wątku Autor wątku 20mysia20
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
2

20mysia20

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
chciałabym się dowiedzieć jak to właściwie jest z tymi przepustkami?
Jak się o nie starać?
Jak napisać taką prożbę i do kogo?
Czy mój mąż wogóle ma jakieś szanse na dostanie takiej przepustki skoro dostał wyrok 7lat pozbawienia wolności, a odsiedział dopiero 3 lata?
bardzo chciałabym wziąć go na własną odpowiedzialność ale czy to jest wogóle możliwe.?
prosze odpiszcie mi na wszystkie te pytania....:confused:
bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi

czy ktoś mi napisze coś konkretnego????????

raczej nikt nie napisze poniewaz jest juz taki temat i jest tam wszystko wyjasnione Nosferatu podała link, trzeba tylko poświęcić troche czasu i przczytac sobie

toć czytałm to wszystko
tylko zależy mi na tym aby ktoś napisał mi mniej więcej jak napisać taką prośbe i do kogo, bo tego tam nie znalazłam:-x
z góry wielkie dzięki

20mysia20 napisał:
toć czytałm to wszystko
tylko zależy mi na tym aby ktoś napisał mi mniej więcej jak napisać taką prośbe i do kogo, bo tego tam nie znalazłam:-x
z góry wielkie dzięki

Słuchaj myszko-są tam 82 strony i jak zaczniesz czytac od pierwszej strony do ostatniej bedziesz wiedziała naprawdę wszystko na temat króry Cie interesuje-zapewniam;)

jeśli tyle już siedzi co piszesz to powinien wiedzieć jak takie pisma się pisze!!

dzięki bardzo ale dopiero teraz połapałam się o co tu w tym wszystkim chodzi
dzięki bardzo:)
teraz już sobie poradzę

on może tak ale ja nie:-x

ale to on ma napisać nie Ty , więc to jemu jest ta wiedza potrzebna a jak tyle juz jest w zk to napewno koledzy go poduczyli :ok:

Ty pisząc pismo możesz mu jeszcze zaszkodzić!

Ostatnia edycja:
Bywaja sprawy,ze warto jest pisac prosbe i trzeba wiedziec kiedy jest ok a kiedy nie...

ok dzięki o to mi chodziło:)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót