C
czarny1987
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Witam mam być niebawem przesłuchiwany w sprawie mojego komputera zatrzymanego 1,5 roku temu. Na dysku było troszkę programów,cracki i sporo mp3 coś koło 35 gb. Z tego co wiem mp3 mogę posiadać na własny użytek. Jednak miałem zainstalowanego emula i bitcometa. Zaznaczam ze w obu programach miałem udostępnione tylko foldery domyślne dla programu, które często oczyszczałem. Czy to ze np w folderze udostępnionym były jakieś mp3 może rzutować na resztę muzyki na dysku,tzn ją też mogłem udostępniać, czy biegły wskaże dokładnie pliki. Zarówno emule jak i Bit Comet ma domyslne ustawienia żeby nie zapisywać logów, a mój komputer nie został zatrzymany w związku z p2p, tak wiec nie mają obrazu ruchu sieciowego zewnętrznego,udostępniania itp. Czy można w takim wypadku mówić o udostępnianiu bez logów, można to sprawdzić z poziomu systemu? I ostatnie czy poza rozwiązaniami tej sprawy:wyrok i sprawa, dobrowolne poddanie się karze, oraz daj Boże warunkowe umorzenie sprawy z okresem próby i karą finansową są jeszcze jakieś inne wyjścia?
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje