przetransportowanie aresztowanego

• Autor wątku Autor wątku beata99
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

beata99

Użytkownik
Odpowiedzi
58
mam nadzieję że ktoś mi pomoże-mojego męża przewieźli z aresztu śledczego w świdnicy,gdzie był prawie 4 miesiące do zk we wrocławiu ..nie miał jeszcze sprawy:(co to oznacza?????tak strasznie tęsknie za nim:(prokuratorka uparcie odmawia wydania zgody na widzenie...:mad:jak długo jeszcze mam cierpieć by go zobaczyć????

A czy sprawa ma być toczona we Wrocławiu?

sprawe prowadzi prokuratura w świdnicy a mąż jest we wrocławiu teraz gdzie go przewieźli z poprzedniego aresztu co oznacza takie przetransportowanie?tęsknie za nim :(nie widziałam go prawie 4 mis tyle ile będzie mieć nasza córeczka na domiar złego nikt mi nie chce nic powiedzieć

Nie dali go do zk jezeli sprawa nie została zakonczona we Wrocławiu na kleczkowskiej tez jest oddział aś i pewnie tam go przewiezli a powodów moze byc troszke np jakiegos jego wspólnika czy kogos kto jest zwiazany ze sprawą twojego mężą tez dali do tego samego aresztu co twoj mąż siedział i obawiali sie mataczenia i przewieźli do Wrocławia. Pozdrawiam

Witam, kilka dni temu mój chłopak został zatrzymany, a jego wyrok został odwieszony. Jest w Aś na Rakowieckiej. Czy to jest jego tymczasowe miejsce pobytu, czy już tam zostanie? Jeśli zostanie przeniesiony, to czy można złożyć wniosek, by pozostał w Warszawie? Z góry dziękuję za odpowiedź.

pozostanie tam do czasu przetransportowania do jednostki macierzystej (najbliżej miejsca zamieszkania). trzeba pamiętać, że niektóre aś mają oddziały dla tych już po wyroku! w przypadku aś na rakowieckiej (w-wa mokotów), może przetransportują do białołęki?:)

Mój chłopak teraz mieszkał pół roku w Warszawie, ale jest zameldowany w innej miejscowości. Czy to znaczy, że zostanie tu, czy zostanie przetransportowany? Czy da się w to jakoś ingerować? Jakby tu został, mogłabym często odwiedzać.

Mój B. zostanie jutro przewieziony do Białegostoku.W Czerwonym Borze jest już 2 mieś,a teraz zabierają Go do innego aresztu śledczego. Powód?Panom z CBŚ nie chce się jeździć do Cz.Boru na pewne czynności,mniej czasu tracą.
Beata99 nie martw się :Dwe mnie aż się gotuje,co oni wymyślają....

PaS napisał:
Mój chłopak teraz mieszkał pół roku w Warszawie, ale jest zameldowany w innej miejscowości. Czy to znaczy, że zostanie tu, czy zostanie przetransportowany? Czy da się w to jakoś ingerować? Jakby tu został, mogłabym często odwiedzać.

z tego co wiem to siedzi siew takim aś by było najblizej tym do których dyspozycji pozostaje aresztowany

Powrót