Przytuły Stare - Oddział Zewnętrzny Aresztu Śledczego w Ostrołęce

• Autor wątku Autor wątku Shira
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja bym nie powiedziała że panuje tam taka miła i rodzinna atmosfera:D ale fakt faktem przebywaja ze sobą 24h na dobę to powinni się tolerować:) a niekiedy nie jest tak

Shira napisał:
PKS'em do Ostrołęki z Warszawy bez problemu można się dostać, z Ostrołęki jest autobus "5" do Laskowca i na piechotę (to jest jakieś 4-5 km). Można też wziąć taksówkę z Ostrołęki (koszt 60zł, ale trzeba liczyć się z tym, że na drogę powrotną też trzeba wziąc taksówkę, więc koszt wzrasta do 120zł plus koszt PKS). Obecnie jeżdżę samochodem z Warszawy, więc w razie czego mogę zaoferować swoją pomoc.
Witam nie wiem czy jeszcze ktos teraz jeżdzi do ZK w Prztułach Starych z Warszawy ale jeśli tak to proszę o kontakt.Mam ogromny problem bo właśnei zostałam bez auta 8-( Odwiedziny są w piatki i soboty 8-16.Pozdrawiam Wszystkich.

Witam. Czy ktoś może mi napisać jak jest w tym zakładzie z przepustkami? Po jakim czasie mozna sie o nie starac?

Witam 8-)Czy ktoś może jeżdzi teraz w odwiedziny do Przytuł Starych z Warszawy?Mam problem z dojechaniem tam poniewaz samochod mi sie rozwalil 8-( Byla bym wdzieczna za info.:)

Hej wszystkim.Czy ktos wie jak wygladaja rozmowy skype w ZK w Przytułach Starych?Kto je może dostać czy faktycznie sa dozorowane i moga sie kontaktowac zkim chca?Slyszałam ,że niektórzy pisza co innego we wniosku a zkim innym rozmawiaja czy to jest możliwe?

Najlepiej PKs z warszawy do Ostroleki a pozniej chyba tylko taxi.Podobno slyszalam ,ze jezdzi tam jakis autobus ze 2 razy na dzien.Ja tez tam jezdze z wawy.

Witam,

Proszę o pomoc. Mój brat został zatrzymany na 3 miesiące (jak na razie). Jest w Przytułach starych. Chciałabym się dowiedzieć jak tam jest? Jak z widzeniami? Jakie warunki?

Pozdrawiam serdecznie.

Wszystko zalezy na jakim oddziale jest>P1czy P2 czy na sledczy bo jak tak to wtedy trzeba pisac do Sadu o pozwolenie na widzenie.Warunki sa dobre jak na wiezienie.Widzenia mozna łaczyc i starac sie rowniez o ulge-jest to prosba o dodatkowe widzenie ktore sklada sie u dyrektora lub wychowawcy.

Witam,czy ktoś wie jaki jest paragraf apropos codziennego dzwonienia w ZK/ktore weszło 2014r

witam posty są troszkie stare chciałabym sie dowiedziec jakie sa aktulnie szanse na naprzykład przepustkę lub przerwe w karze. mój Misiek siedzi juz tam 3 miesiąc a zostało mu do odsiadki 2lata jest to R2

Powrót