przywłaszczenie telefonu

• Autor wątku Autor wątku staIk3r
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

staIk3r

Użytkownik
Odpowiedzi
44
Hej
Jezdzilem niedawno pozyczonym samochodem i najprawdopodobniej w nim zostawilem telefon Nokia 5800(bez karty sim w srodku). Wlasciciele pojazdu mowia ze zadnego telefonu w nim nie znalezli lecz nie do konca im ufam. Nie chce z nimi zadzierac zbytnio, ale teez chcialbym odzyskac telefon. Mysle isc ze sprawa na policje ze po prostu go zagubilem nie wiem gdzie, no i tu rodzi sie pytanie - czy policja moze mi pomoc w takiej sprawie? np poprzez wyszukanie aktywnego numeru telefonu dzialajacego na telefonie o takim a takim numerze IMEI?

Zgłoś na policje. Znajdzie sie :) ja 2 tygodnie temu odebrałem telefonu który zgubiłem 4 miesiące temu :)

Ciekawe. Powiedziałeś, że zgubiłeś telefon.. i co? policja wszczęła dochodzenie w celu odnalezienie telefonu? czy co?

Dokładnie tak ;) powiedziałem dla policjanta wprost że byłem naje..ny ;)

Ostatnia edycja:
Telefon się znalazł i jestem 500zł do przodu ;)

Może jakieś szczegóły ? Znalazł się w samochodzie ? Właściciele samochodu go mieli ?

Nie zostałem poinformowany w jakich okolicznościach się znalazł tylko że się znalazł i teraz będzie sprawa w sądzie za przywłaszczanie. Odnośnie rozprawy będę poinformowany tak więc na rozprawie dowiem się szczegółów.

Ostatnia edycja:
a co w tym bajecznego? -.-' nie moj pierwszy zgubiony telefon, w listopadzie zgubiłem po pijaku w parku telefon to potem sie dowiedziałem ze słowa Podlasia że do odebrania na komendzie jest :P

Do policji u siebie w Białej Podlaskiej nic nie mam i bardzo szanuje ;) goście są w porządku :)

Powrót