Przywrócenie terminu rozprawy

• Autor wątku Autor wątku TESSA54
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

TESSA54

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Mamie wszedł komornik na emeryture ma obecnie 84 lat i pierwsza grupe inwalidzka a wierzycielem jest firma Interpromex od śmieci. Mama sprzedala nieruchomosc 5 lat temu i wszystkie płatności za media byly zakonczone i nawet dostala zwrot za nadpłaty,a teraz po tylu latach szok, nawet jak odbywala sie rozprawa nikt o niej nie raczyl poinformować! Wysłałam pismo do sądu o uzasadnienie wyroku (a odbyla sie 2011 nie wiem nawet w jakim miesiacu bo komornik powiedzial ze nie moze mnie poiformowac o mozliwosci wstrzymania lub powtornego rozpatrzenia przez sąd sprawy) może wtedy bede mogła sie odwolac lub spowodowac kasacje Co mam dalej robic bo wiem napewno i mam dokumenty ze nie jestesmy nic winni tej firmie!!!!!! Nie jestem prawnikie tylko czytalam innych wypowiedzi Co teraz mam robic czekam na pismo i uzasadnienie i co dalej???????Gdzie znalezc jakies szblony pism procesowych zebym mogla je wykorzystac Prosze o podpowiedz Dziekije

RE: Przywrocenie terminu rozprawy

Czy to forum jeszcze żyje czy to jakies martwe bo ostatni wpis jest 2009 roku??????

RE: Przywrocenie terminu rozprawy

Żyje. Ukazuje się kilkaset postów dziennie.
Niemniej- użytkownicy nie mają obowiązku odpowiadać na posty.
Więc raportowanie postu w taki sposób, w jaki Pani to zrobiła, i to 3 minuty po napisaniu postu, jest- nazwijmy rzeczy po imieniu- bezczelne.
Poza tym- staramy się nie odkopywać starych tematów, tylko zakładać swoje.

Ostatnia edycja:
1. od jakiej śmierci??
2. jaki sąd wydal orzeczenie - zapewne NIE wyrok, tylko nakaz zapłaty;
3. gdzie było doręczone orzeczenie;

Powrót