Przywrócenie terminu wznowienia postępowania

• Autor wątku Autor wątku submarin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

submarin

Użytkownik
Odpowiedzi
254
W związku z pojawieniem się nowego dowodu mogącemu świadczyć o mojej niewinności złożyłem w pażdzierniku wniosek do sądu o wznowienie postępowania sądowego. Dział wykonawczy odpisał , że nie rozumie o co chodzi itp. Teraz chcę przywrócić termin wznowienia postępowania sądowego. Co mogę zrobić i jak by to przywrócić?

a postępowanie jest zakończone prawomocnym wyrokiem? zawieszone?

Miął rok od apelacji, lecz poszła sprawa ,, wyżej,,do apelacji. W zeszłym roku w związku z nowym dowodem złożyłam o wznowienie postępowania, lecz dział wykonawczy odpisał ze mam coś wyjaśnić..........stan zdrowia nie pozwolił mi sie tym zająć aż do teraz. Zdobyłam dowód, że osoby mnie oskarżające wyłudziły poświadczenie nieprawdy, posługiwały sie tak sfałszowanymi dowodami i jest dowodem na fałszywe zeznania oraz zatajenia prawdy.

Wniosłem o przywrócenie terminu wznowienia postępowania. Odp.........nie 1 ale 2 sprawy idą do rozpatrzenia!!!!

Właśnie wygrałem sprawę w sądzie apelacyjnym rejestrowym. zapadł wyrok, że Rada Nadzorcza przekracza swoje uprawnienia i ogranicza prawa członkom spółdzielni!!!! Będzie wznowienie? Pierwsza sprawa była o pomówienie ,że łamią statut i regulaminy!

Powrót