T
t0md3long3
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
witam jak w temacie zakupilem jakies 3 tyg temu konsole playstation 4, po tygodniu uzytkowania odeslalem towar w celu odstopeinia od umowy bez podawania przyczyny itp. cene jaka zaplacilem za konsole to 1560zl, dzisiaj do mnie dzownil pracownik sklepu i mowi do mnie ze moga mi oddac jedynie 1200zl bo widac ze konsola byla uzywana, nie ma 2-ch naklejek na padzie, i jest jakas ryska na blyszczacej czesci obudowy... przed wysylka sprawdzalem nie bylo zadnych rys, fakt faktem naklejki z pada sciagnalem, bo jak to wystestowac sprzet z naklejkami... teraz pytanie czy da sie cos w tej sytuacjhi zrobic zeby odzyskac calą kwote? czy pojsc cebulakom na reke i zostawic to....? aha a jescze gosc mi powiedzial ze szef chcial oddac tylko 40% wartosci konsoli... ale pracownikownik powiedzial ze pewnie nie bede zadowolony z takiej ceny i mi proponuje 1200zl.
Kup towar, wypróbuj go, a potem zwróć – jeśli sklep się nie zgodzi, to niech płaci, nawet 360 tys. zł - AntyWeb
z tego artykułu wynika ze nie wazne czy sprzet byl uzywany czy nie powinni zwrocic calosc.
Kup towar, wypróbuj go, a potem zwróć – jeśli sklep się nie zgodzi, to niech płaci, nawet 360 tys. zł - AntyWeb
z tego artykułu wynika ze nie wazne czy sprzet byl uzywany czy nie powinni zwrocic calosc.