W
wujekkrk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam jestem z zawodu mechanikiem pracuje na warsztacie oraz czasem w domu 4-5 samochodow tygodniowo glownie to sa osoby z osiedla a naprawia bo mam czas zazwyczaj jest to naprawa za piwo drobne naprawy zazwyczaj ale to nie wazne , Problemem moim jest to ze mam sasiadów
:evil: oraz klotnie z rodzina w domku jedno rodzinnym i to jest glowny powod dymow .
Sasiedzi glownie pseudo rodzina grozi mi ze zgłosi to na policje czy gdzies tam ze tu nie ma warsztatu a ludzie przyjezdzaja moje pytanie jest takie jakie sa konsekwencje takiego zgloszenia oraz co Policja czy inne sluzby moga zrobidz ??
Jak sie tlumaczyc czy co zrobidz w takiej sytulacji
Nie mam działalnosci gospodarczej a pracuje w garazu glownie dla przyjemnosci i doskonalenia umiejednosci Napraw
.
Pozdrawiam i czekam na ciekawe sygestie
Sasiedzi glownie pseudo rodzina grozi mi ze zgłosi to na policje czy gdzies tam ze tu nie ma warsztatu a ludzie przyjezdzaja moje pytanie jest takie jakie sa konsekwencje takiego zgloszenia oraz co Policja czy inne sluzby moga zrobidz ??
Jak sie tlumaczyc czy co zrobidz w takiej sytulacji
Nie mam działalnosci gospodarczej a pracuje w garazu glownie dla przyjemnosci i doskonalenia umiejednosci Napraw
Pozdrawiam i czekam na ciekawe sygestie