S
spider103
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 42
Siemka. Mam pytanko zupełnie z innej beczki otóż, przeglądałem w necie fora i natrafiłem na bardzo ciekawe forum dla prokuratorów, pomyślałem że może rzeczywiście jest to portal dla PROKURATORÓW(nie nie jestem prokuratorem
) ale w regulaminie nic takiego nie znalazłem że trzeba być, a więc postanowiłem się zarejestrować....rejestracja jest 2 etapowa: podaję dane a później czekam aż konto zostanie zatwierdzone przez admina....no i tu pojawia się problem czekam już 3 dni i nic, nadal admin nie zatwierdził tego konta. Próbowałem pisać pw do Adminów ale nic to nie da skoro nie jestem prawowitym użytkownikiem tamtego forum...a więc mam pytanko do Was.....z czym może być problem? czy możliwe że to naprawdę forum TYLKO DLA PROKURATORÓW i admin jakimś cudem weryfikuje czy jestem Prokuratorem czy nie?......bardzo by mi zależało na tym forum bo jest tam duuuużo interesujących mnie tematów o prokuraturze itd.....
P.S. dodam że jest to jedyne takie polskie forum....Pozdrawiam i czekam na jakieś sugestie, pomoce itd
P.S. dodam że jest to jedyne takie polskie forum....Pozdrawiam i czekam na jakieś sugestie, pomoce itd