Pytanie o odroczenie -oraz choroba

• Autor wątku Autor wątku marekrogalinski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marekrogalinski

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam,mam taka mala sprawe zostalem skazany za przestepstwo obigatoryjne i odwieskili mi pierwszy wyrok za paserstwo 10 miesiecy pozbawienia wolnosci.Napislaem odroczenie w przerwie o odbywanie kary
Dostalem na 6 miesiecy ,za 3 dni mija polowa tego okresu.
Wobec tego mam pytanie kiedy mam napisac nastepne ,
i jakie mam szanse na to ze uda mi sie uzyskac nastpene?
Mam 23 lata ,place alimenty na maloetnie dziecko oraz spodziweam sie nastpenego dziecka w padzierniku,dodadkow caly ten stres spowodowal u mnie porwot choroby i czesto sie mocze w nocy,bylem na to leczony dlugo i mialem kilka opreracji - czy to tez moge wpisac do wnisku o odroczenie? i czy to tez moze pomoc?
Prosze o pomoc ,z gory dziekuje i pozdrawiam

Natychmiast składaj wniosek o odroczenie. Wniosek uzasadnij tymi przesłanki o których tu napisałes.

Do wniosku należy dołączyć dokumenty potwierdzające wskazane przez Pana okoliczności.

dziuje za odpowiedz .Temat zostal przeniesiony do odpowiedniego dzialu
Ten juz zamkniety

To jest odpowiedni dział dla tego pytania.Proszę przeczytać zakresy tematyczne poszczególnych działów - Y

prosze o zamkniecie postu bo nie moge nowego napisac w odopwiednim dziale ,albo niech ktos cos odpisze

jak cos wie co moze mi pomoc

Prosze nie pisać jednego postu pod drugim.
To jest odpowiedni dział.
Przeciez podopiwiedziano Panu, co należy zrobić
(a)

marekrogalinski co do szans na odroczenie nikt nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi ale skoro uzyskał Pan już jedno to proszę przeczytać w uzasadnieniu postanowienia z jakich powodów sąd go udzielił.

Pański stan zdrowia tez może zostać uznany za przesłankę do odroczenia.

Jeżeli ma Pan jeszcze jakieś pytania odnośnie odroczenia proszę umieścić je w tym temacie.

Powrót