D
Dominik7996
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam serdecznie mam możliwość kupienia auta którym właściciel przyjechał z Niemiec i które stało od roku na posesji
I było co jakiś czas przedstawiane żeby zawieszenie nie padło, po zalaniu paliwa odpalił od razu ale okazało się że weżyk paliwa uszkodzony i cieknie reszta auta stan idealny i teraz tak
Auto nie posiada tablic
Ma niemieckie papiery
Od ponad roku nie posiada oc
Brak dowodu wyrejestrowania
Brak opłaty akcyzy
I czy według prawa jeśli
Przetlumacze dokumenty
Wypisze wniosek o braku tablic
I zapłacę akcyzę to czy nie będę miał jako nowy właściciel problemów z rejestracja i kupieniem oc po rejestracji
Dodatkowo podobno czekał by mnie przegląd zerowy jako pierwszy wlasciciel w Polsce
Warto się w to bawić? Auto wygląda na stan igle odpala od strzała nic nie stuka nic niepuka prócz wężyka. Czy lepiej spróbować zarejestrować auto jako zabytek? Auto rok produkcji 1995 produkowany od 1993-1999
I było co jakiś czas przedstawiane żeby zawieszenie nie padło, po zalaniu paliwa odpalił od razu ale okazało się że weżyk paliwa uszkodzony i cieknie reszta auta stan idealny i teraz tak
Auto nie posiada tablic
Ma niemieckie papiery
Od ponad roku nie posiada oc
Brak dowodu wyrejestrowania
Brak opłaty akcyzy
I czy według prawa jeśli
Przetlumacze dokumenty
Wypisze wniosek o braku tablic
I zapłacę akcyzę to czy nie będę miał jako nowy właściciel problemów z rejestracja i kupieniem oc po rejestracji
Dodatkowo podobno czekał by mnie przegląd zerowy jako pierwszy wlasciciel w Polsce
Warto się w to bawić? Auto wygląda na stan igle odpala od strzała nic nie stuka nic niepuka prócz wężyka. Czy lepiej spróbować zarejestrować auto jako zabytek? Auto rok produkcji 1995 produkowany od 1993-1999
Ostatnia edycja: