B
Bartek9405
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Witam.
Sytuacja wygląda tak, że chciałem obstawić wynik walki bokserskiej na bardzo wysoką, jak dla mnie kwotę - 400 zł.
Kurs wynosił "1.03".
Byłem gotowy na takie ryzyko, jednak server (www.sts.pl) odrzucił propozycję.
Okazało się, że kwota, którą zasiliłem wirtualny portfel przyjmuje tylko zakłady: "1.50", lub wyżej. Dopiero w przypadku takich zakładów mam możliwość pobrania\przelania należności na konto bankowe.
Napisałem w takim razie do działu pomocy, w ostatecznej odpowiedzi dostając informację:
"Zgodnie z punktem 5 (aneks) Regulaminu akcji "Bonus powitalny":
Wypłaty pierwszego wpłaconego depozytu do kwoty 1000 zł można dokonać dopiero po zawarciu dowolnych zakładów na łączną stawkę odpowiadającą jednokrotności kwoty depozytu do 1000 zł, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1,5. Część kwoty pierwszego wpłaconego depozytu przewyższająca wartość 1000 zł (z wyłączeniem tej wartości), może być wypłacona w dowolnie wybranym momencie bez konieczności spełnienia warunków zawartych w niniejszym ust.
W takiej sytuacji, środki po zamknięciu konta STS nie mogą zostać wypłacone. "
Wpłaty dokonałem wczoraj, za pośrednictwem PayPal'a.
Czy jest jakiś prawny druczek umożliwiający mi cofnięcie tych działań?
Bardzo zależy mi na tym, aby tych pieniędzy nie tracić.
Poza tamtą walką, nie interesuje mnie nic innego.
Regulamin STS:
https://www.sts.pl/userdata/files/regulaminy/regulamin-zakladow-online.pdf
Sytuacja wygląda tak, że chciałem obstawić wynik walki bokserskiej na bardzo wysoką, jak dla mnie kwotę - 400 zł.
Kurs wynosił "1.03".
Byłem gotowy na takie ryzyko, jednak server (www.sts.pl) odrzucił propozycję.
Okazało się, że kwota, którą zasiliłem wirtualny portfel przyjmuje tylko zakłady: "1.50", lub wyżej. Dopiero w przypadku takich zakładów mam możliwość pobrania\przelania należności na konto bankowe.
Napisałem w takim razie do działu pomocy, w ostatecznej odpowiedzi dostając informację:
"Zgodnie z punktem 5 (aneks) Regulaminu akcji "Bonus powitalny":
Wypłaty pierwszego wpłaconego depozytu do kwoty 1000 zł można dokonać dopiero po zawarciu dowolnych zakładów na łączną stawkę odpowiadającą jednokrotności kwoty depozytu do 1000 zł, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1,5. Część kwoty pierwszego wpłaconego depozytu przewyższająca wartość 1000 zł (z wyłączeniem tej wartości), może być wypłacona w dowolnie wybranym momencie bez konieczności spełnienia warunków zawartych w niniejszym ust.
W takiej sytuacji, środki po zamknięciu konta STS nie mogą zostać wypłacone. "
Wpłaty dokonałem wczoraj, za pośrednictwem PayPal'a.
Czy jest jakiś prawny druczek umożliwiający mi cofnięcie tych działań?
Bardzo zależy mi na tym, aby tych pieniędzy nie tracić.
Poza tamtą walką, nie interesuje mnie nic innego.
Regulamin STS:
https://www.sts.pl/userdata/files/regulaminy/regulamin-zakladow-online.pdf