Pytanko o logo

• Autor wątku Autor wątku bartekliga
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bartekliga

Użytkownik
Odpowiedzi
99
Witam! Jestem tutaj nowy i potrzebuję waszej pomocy;)

Posiadam kilka oryginalnych pendrive'vów firmy PQI. Jednak na pendrive'ach widnieje logo pewnej firmy farmaceutycznej.

Czy taki przedmiot mogę wystawić na allegro. Oczywiście w opisie aukcji podam info o logo i oryginalności przedmiotu.

Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników.

A jak Pan sprzedaje samochód to na nim też jest zastrzeżony znak handlowy... A telewizor, a komórkę, aparat cyfrowy, zestaw noży kuchennych... Nie muszę chyba wymieniać dalej by rozwiać Pana wątpliwości. Nie sprzedaje Pan znaku tylko przedmiot. Nie popadajmy w paranoję :)

Informacje o logo podmiotu może Pan podać jako element urządzenia, raczej żeby kupujący wiedzieli że coś tam jest nadrukowane. To tak jak coś jest uszkodzone i uczciwie należy to w aukcji opisać :)

Chyba mnie źle Pan zrozumiał:)

Chodzi mi o to, czy nikt się mnie nie przyczepi o to że sprzedaje logo tej firmy

Chyba mnie NIE zrozumiałeś. Przecież nie sprzedajesz logo tylko urządzenie - pendrive jest przedmiotem obrotu w tym momencie.

Ok, dzięki za informacje

Edit: I następnym razem raczej nie na ty...

Ostatnia edycja:
Bardzo ładnie TY korzystasz z przycisku "edytuj". Zdąrzyłem kilka razy przeczytać Twojego posta i zapamiętać jego treść, zanim zmieniłeś "ty" na "Pan", więc mnie tu proszę nie podpuszczać.

Powrót