C
ciapus4
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 41
Dzień dobry, małżonka zachorowała na raka piersi, przeszła operację usunięcia guza, następnie całą drogę leczenia, chemioterapie, radioterapie. Po leczeniu złożyła odpowiednie dokumenty do ubezpieczyciela, zostało jej przyznane odszkodowanie 100 % czyli 13500, zanim się odwoła chciałem dopytać względem zakresu :
Zakres
Onko-Kardio-Neurowsparcie
• Wystąpienie ciężkiej choroby 13 500,00 zł
• Wystąpienie ciężkiej choroby małżonka albo partnera życiowego 7 000,00 zł
• Trwały uszczerbek na zdrowiu spowodowany zawałem serca lub udarem mózgu - za 1% uszczerbku 800,00 zł
• Specjalistyczne leczenie - chemioterapia albo radioterapia 5 000,00 zł
• Specjalistyczne leczenie - wszczepienie kardiowertera/defibrylatora, wszczepienie stymulatora serca (rozrusznika), ablacja, wszczepienie stymulatora resynchronizującego 5 000,00 zł
• Specjalistyczne leczenie - terapia interferonowa 5 000,00 zł
Wystąpienie ciężkiej choroby 13 500,00 zł i tu się zgadza wypłata, ale co z, punktem :
• Specjalistyczne leczenie - chemioterapia albo radioterapia 5 000,00 zł, czy to też się należy ?. Proszę o nakierowanie. Pozdrawiam
Zakres
Onko-Kardio-Neurowsparcie
• Wystąpienie ciężkiej choroby 13 500,00 zł
• Wystąpienie ciężkiej choroby małżonka albo partnera życiowego 7 000,00 zł
• Trwały uszczerbek na zdrowiu spowodowany zawałem serca lub udarem mózgu - za 1% uszczerbku 800,00 zł
• Specjalistyczne leczenie - chemioterapia albo radioterapia 5 000,00 zł
• Specjalistyczne leczenie - wszczepienie kardiowertera/defibrylatora, wszczepienie stymulatora serca (rozrusznika), ablacja, wszczepienie stymulatora resynchronizującego 5 000,00 zł
• Specjalistyczne leczenie - terapia interferonowa 5 000,00 zł
Wystąpienie ciężkiej choroby 13 500,00 zł i tu się zgadza wypłata, ale co z, punktem :
• Specjalistyczne leczenie - chemioterapia albo radioterapia 5 000,00 zł, czy to też się należy ?. Proszę o nakierowanie. Pozdrawiam