W
wiolkamoje
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
W lutym dostałam rachunek telefoniczny (za styczeń) z PLAY z dodatkowymi 95 zł :/ Zdziwiłam się mocno i udałam się do salonu w celu wyjaśnienia sprawy. Okazało się że naliczono mi 180 sms'ów krajowych jako międzynarodowe. Złożyłam reklamację i kazano mi czekać 30 dni na odpowiedź która miała dotrzeć do mnie do domu-tak też zrobiłam. Po upływie 32-33 dni i nie uzyskanej odpowiedzi udałam się ponownie do salonu gdzie konsultant mnie uświadomił iż odpowiedź nadeszła do nich (nie do mnie), a jej treść zawierała uzasadnienie mówiące o nieprawidłowym zapisaniem przeze mnie numerów telefonów i ponagleniu o zapłatę rachunku. Poczułam się jak matoł i przyznaję że mnie obrazili więc złożyłam kolejną reklamacje (nie płacąc tych dodatkowych 95zł-wiem że jak to zrobię to już nie odzyskam tych pieniędzy), a w późniejszym terminie kolejną (i tak się to ciągnie do dziś) uzasadniającą czarne na białym że mam rację-bo mam bez dwóch zdań i posiadam na to faktury szczegółowe stojące po mojej stronie. W odpowiedzi usłyszałam, że od PIERWSZEGO zgłoszenia minęło 30 dni (szkoda że nie widzieli tego chociażby przy drugiej reklamacji) i nie mam prawa składać kolejnych a jedynym wyjściem jest zapłacić rachunek
Jak mogą mnie okłamywać w żywe oczy, umywać ręce i żądać tych pieniędzy!!! To się w pale nie mieści a najgorsze jest to że nie wiem co teraz... Bardzo proszę o pomoc. Naprawdę mi zależy na rozwiązaniu tej sprawy korzystnie dla mnie tym bardziej że 95 zł to sporo jak na moje możliwości finansowe :!: