Raport sa.Czy moga podawac do publicznej wiadomosci???

• Autor wątku Autor wątku Lilabez
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lilabez

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam szanowne forum!Bardzo prosze o informacje;Czy firma egzekucyjna ma prawo do upublicznienia moich danych dotyczacych zadluzenia wraz z adresem na ogolnodostepnej stronie internetowej.http://www.handeldlugami.pl:what:

mogą, a jak pytasz konkretnie o adres to go nie podają

Adres tez jest do publicznej wiadomosci,kliknij na jakies nazwisko a wszystkie dane adresowe,telefoniczne jak na dloni.

klikam klikam o taki adres i telefon Ci chodzi ? np. Ulica UL. KLAUDYNY ...

Telefon: +4* ***-**-**-**

jesli o taki to zadzwoń pod ten numer lub pojedź pod ten adres :)

Ostatnia edycja:
OK.moze telefon nie jest widoczny ale adresy podejrzewam ze jak najbardziej aktualne,moj adres przynajmniej jest bardzo prawidlowy.Mysle ze to jest wystarczajaca wskazowka dla bandziorow zeby wyludzic od ludzi pieniadze.Nie mowie tu o tej firmie,ale o jakiejs mafi, albo innym wnuczku.Wydrukuje sobie taki kwiatek,zalozy garnitur albo tylko kominiarke i niektorzy moga oddac wszystko lacznie z zyciem.Mam nadzieje ze tylko mnie ulanska fantazja ponosi.Pozdrawiam.

Lilabez napisał:
OK.moze telefon nie jest widoczny ale adresy podejrzewam ze jak najbardziej aktualne,moj adres przynajmniej jest bardzo prawidlowy.Mysle ze to jest wystarczajaca wskazowka dla bandziorow zeby wyludzic od ludzi pieniadze.Nie mowie tu o tej firmie,ale o jakiejs mafi, albo innym wnuczku.Wydrukuje sobie taki kwiatek,zalozy garnitur albo tylko kominiarke i niektorzy moga oddac wszystko lacznie z zyciem.Mam nadzieje ze tylko mnie ulanska fantazja ponosi.Pozdrawiam.

ponosi Cię troszkę fantazja, myślę że bandziory nie będą szukać na internecie adresów dłużników i ich napadać ;) a ,,wnuczek'' wybiera ofiary w inny sposób

Poradzcie prosze co moge zrobic z dlugiem byly to niezaplacone rachunki za telefon z 2004r.Wedlug mnie sa przedawnione.Ale wykupione przez intrum justitia i jakis jeszcze Raport.sa,pisza;Dotyczy:Wyrok Sadu NAKAZ ZAPLATY z dn.13/11/2009 o sygnaturze akt++++.Nie przebywam w miejscu zamieszkania i nikt nie odbiera korespondencji,nie wiedzialam nawet ze ten nakaz istnieje i nic nie zrobilam aby podniesc przedawnienie.Co teraz moge z tym fantem zrobic.Moze sie ten nakaz przedawnil,jest taka mozliwosc.Z gory dziekuje za wskazowki i dobre rady.

Lilabez napisał:
podniesc przedawnienie.

Co teraz moge z tym fantem zrobic..
Zakładając, iż umieszczenie takich danych nie narusza prawa i mając na uwadze, iż roszczenie nie wygasa na skutek podniesienia zarzutu przedawnienie - wchodzi w rachubę tylko uregulowanie należności.

Roszczenie przedawnione nadal istnieje ( tzw zobowiązanie naturalne ) - choć nie może być skutecznie dochodzone na drodze przymusu.

Lilabez napisał:
Poradzcie prosze co moge zrobic z dlugiem byly to niezaplacone rachunki za telefon z 2004r.Wedlug mnie sa przedawnione.Ale wykupione przez intrum justitia i jakis jeszcze Raport.sa,pisza;Dotyczy:Wyrok Sadu NAKAZ ZAPLATY z dn.13/11/2009 o sygnaturze akt++++.Nie przebywam w miejscu zamieszkania i nikt nie odbiera korespondencji,nie wiedzialam nawet ze ten nakaz istnieje i nic nie zrobilam aby podniesc przedawnienie.Co teraz moge z tym fantem zrobic.Moze sie ten nakaz przedawnil,jest taka mozliwosc.Z gory dziekuje za wskazowki i dobre rady.
Poszukaj przywrócenie terminu do wniesienia sprzeciwu w temacie PRESCO. Tam znajdziesz odpowiedzi jak postępować w takich przypadkach.

Slicznie wszystkim dziekuje za pomoc!!!Zycze milego weekendu oraz duzo slonca.

Powrót