Re: ECS Polska Sp..zo.o. Wezwanie Przedsądowe

• Autor wątku Autor wątku Terenia57
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Terenia57

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Re: ECS Polska Sp..zo.o. Wezwanie Przedsądowe

Dnia 10.11.2014 otrzymałam Wezwanie do Zapłaty na mocy art 95k.c. z dnia01.08.2011 o uregulowanie zaległości za publikację "Domowy Poradnik Lekarski" kwota 318,45 zł. Na to wezwanie odpisałam ,że nie jestem im nic winna i nie posiadam dowodów wpłaty na tą okoliczność ponieważ to było prawie ponad 10 lat temu ,a może i więcej ( nie pamiętam dokładnie ) i ,że nie trzyma się tak długo dowodów wpłaty jednocześnie nadmieniłam ,że roszczenie wobec mnie są nieuzasadnione ponieważ jest przekręcone nazwisko końcówka ma być " S: a ciągle piszą "Ś " nadmieniłam jednocześnie ,że nigdy nie posiadałam i nie posiadam żadnych zadłużeń i że na pewno sprawa jest uregulowana i że skoro minęło tyle lat ,to istotnie nawet kiedy roszczenie istnieje , to jest przedawnione .Jednak ,że 30.03 2015 roku ponownie wysłano do mnie WEZWANIE PRZEDSĄDOWE i zapłatę kwoty 324,01 . Proszę o POMOC co mam robić nie jestem w stanie podać im dowodów wpłaty jak i wpłacenie tak wysokiego zadłużenie nieuzasadnionego według mnie i bezpodstawnego Bo nie mam dowodów wpłaty a oni twierdzą inaczej po za tym co mam dalej robić nie mam zamiaru bogacić i wpłacać takiej sumy mogę wpłacić na chore dzieci ale nie nabijać kieszenie bezpodstawnie > Proszę o POMOC co mam robić

RE: ECS Polska Sp..zo.o. Wezwanie Przedsądowe

Terenia57 napisał:
Proszę o POMOC co mam robić
Nic. Żyjesz na luzie, nie stresujesz się - bo nie ma czym. Czekasz na pozew z sądu, którego najprawdopodobniej nigdy nie będzie. Czyli odbierasz polecone. One nie gryzą.
Gdyby ewentualnie takowy pozew był, to w odpowiednim piśmie procesowym podnosisz zarzuty iż roszczenie nie istnieje, a co najmniej jest przedawnione.

Powrót