re re

• Autor wątku Autor wątku jola38
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jola38

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
witam prosze o pomoc co mam zrobic ???? moja 16 letnia sasiadka ugania sie za moim mezem co moge i dokogo udac sie o pomoc pozdrawiam

Może do jej rodziców:D

matka wie o wszystkim bo sama jest nielepsza obydwie rozwalaja zwiazki

Przeprowadzić się albo zmienić męża na takiego, który nie ma tendencji do ucieczek:D

jw. porozmawiać z mężem

kum kum

Nie martwić się sąsiadką, ale mężem..

To w końcu mąż? czy znajomy....? Oskarzony maz był o gwałt..."przypadkiem" znajomy sie ukrywa w anglii... z jakimi facetami ty sie zadajesz??? Teraz sąsiadka sie za meżem ugania.... to wyszedł już? ech nic nie rozumiem znowu... a w sumie nie jestem blondynka;)

Jeszcze bratanek posiadający amfetaminę ;)

Coś czuję, że ta sąsiadka to ta, co ma skłonność do konfabulacji ;)

to jest forum prawne ?
czy wasze fantazje, albo z nudów sprawdzacie co kto pisze w poprzednich postach? a ffeeeeeeeeeee

matylda35 no ale przecież to gołym okiem widać, że coś tu jest nie tak...

Temat się super rozwija a pasuje jak ulał do Hydeparku.

majka51 napisał:
ale się uśmiałam :D

a co w tym do śmiechu ? :-o Na jej miejscu też miałabyś taką rozradowaną minkę ? Wątpię...
a w ogóle to temat taki :-o :-o

to do śmiechu że temat taki ;)
kum kum ;)

PS. nie wrzuca się do internetu zdjęć własnych dzieci, to nierozsądne. no chyba że to nie Twoje ;)

Po co miałabym wrzucać zdjęcie nie swojego dziecka ?? Nie ja jedna mam zdjęcie jako avatar :) Nie mniej jednak dziękuję za ostrzeżenie chociaż nie widzę w tym nic złego :)

nie napisałam złe tylko nierozsądne ;) no ale to Twoja sprawa ;)

majka51 napisał:
nie napisałam złe tylko nierozsądne ;) no ale to Twoja sprawa ;)

Tak to ja napisałam , że nie widzę w tym nic złego :) Swoją drogą małe dzieci są podobne do siebie...

I na tym kończę , bo to nie temat o zdjęciach dzieci tylko... no właśnie w sumie też nie wiadomo o czym :-o

Powrót