Ręce w kieszeniach :)

• Autor wątku Autor wątku seba900
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ja poproszę w takim razie o paragraf, który zmusza użytkowników forum do odpowiedzi na pytania "buraka i chama".

nie ma sankcji za nie wykonanie polecenia "wyciąg ręce z kieszeni lub z ciąg kaptur".
ale trzeba się liczyć z tym ,że f-sz pomoże w wykonaniu tych czynności a co za tym idzie-później różne rzeczy się dzieją.(naruszenie nietykalności,znieważenie,przeklinanie itp.itd).

Porzadkowa napisał:
Ja poproszę w takim razie o paragraf, który zmusza użytkowników forum do odpowiedzi na pytania "buraka i chama".

przykro mi ale wielu użytkowników szukających tutaj pomocy to w Twoim mniemaniu buraki i chamy także nie wiem co tu szukasz

azaz dzięki za konkretną odpowiedź, tylko jeszcze jedno, czy fakt iż pokaże mu puste kieszenie nie ma tu znaczenia?

ma,ale to tak naprawdę pozostaje w gestii i ocenie f-sza.
jak sprawdzi ci kieszenie i zobaczy,że nic tam nie masz a twarz porówna z dowodem tożsamości to powinien pozwolić na włożenie rąk w kieszenie i założenie kaptura na głowę.(szczególnie zimą przy dużych mrozach,a pytanie czy nie masz dziurawych kieszeni i jednak czegoś tam nie wyciągniesz?)
wszystko jest indywidualną oceną przeprowadzającego interwencję.
owszem kultura swoją drogą.

to pokaże, ze także nie mam dziur ;)

dzięki o taką odpowiedź mi chodziło

czyli ogólnie mówiąc nie ma szans na nie wyjęcie

a co do kultury, skoro oni często wg mnie zachowują się niekulturalnie to dlaczego ja mam być wobec nich kulturalny ;)

Bo mają od Ciebie wyższe stanowisko, pewno są starsi, mądrzejsi a przede wszystkim są funkcjonariuszami publicznymi i "władzą".
Oto dlaczego.

Mylisz się, często są młodsi i często gołym okiem da się zauważyć, że są głupsi i to bez względu na wiek.

ale ty nie patrz na czyjąś kulturę tylko na swoją.
seba900 ty jasnowidz jesteś i najszybszy biegły na świecie.
patrzysz na człowieka i twierdzisz kto jest głupszy.
masz szósty a może siódmy zmysł.:D
zastanów się co ty wypisujesz.ciebie "udupili" kiedyś f-sze i teraz jesteś jednym z tych HWDP.a do dziś nie wiesz ,że "H" piszę się przez ch.
taka jest moja opinia o tobie.jeśli uraziłem to przepraszam.

teraz to ty bawisz się w jasnowidza bo skąd możesz wiedzieć, jaką styczność miałem z nimi ;) chwdp nie wie kiedy ostatni raz ten skrót przeszedł przez moje usta ale to było dawno temu i doskonale wiem jak się to pisze.

wiesz co napatrzyłem się trochę na policjantów i jeśli niektórych wyśmiewali nawet koledzy to sorry, ale debila nie ciężko poznać

ale teorie snujecie, człowiek chce się konkretnie czegoś dowiedzieć to męczycie go przez 3 strony ;) nie wiem czy któreś z was jest adwokatem, ale czy jak klient was o coś pyta to też mu tak trujecie głowę?
bo jeśli mi któryś z adwokatów z którymi miałem do czynienia zaczął by prawić tak jak wy to by szybko stracił klienta ;)
a może tamtym nie prawicie bo nie możecie to pewnie tutaj się wyżywacie ? ;)

ale ty nie patrz na czyjąś kulturę tylko na swoją.
już pisałem, nie jestem kulturalną osobą

normalny obywatel nie pyta o takie rzeczy ,tylko wykonuję polecenia a stwarza atmosferę....
bo takie pytania to tylko denerwują ludzi.
rób jak uważasz.i wspomnisz moje słowa-źle się to dla ciebie skończy.
niech tu sobie teorię tworzą inni a praktyka jest jaka jest.obrażasz innych na podstawie wyglądu.ciekawe jak ty wyglądasz i co o tobie sądzą?
pewnie,że "parapetów " nie brakuję.ale to już pytanie do kadr,psychologów,komendantów i "pleców".
NA TEN TEMAT KSIĄŻKĘ można pisać.
ja wiem co piszę i cię żegnam.jedno jest pewne-kultury ci brak,o czym świadczą twoje posty.

No patrz, nie jestem stary, ale przeżyłem więcej niż gimnazjaliści z pokolenia JP i NIGDY nie miałem problemu z policjantami czy nawet strażą miejską. Albo jestem wzorem obywatela albo po prostu kryminaliści mają pretensje, że ktoś chce ich powstrzymać.

już pisałem, nie jestem kulturalną osobą
W takim razie nie mam nic przeciwko, by funkcjonariusz napluł Ci w twarz jeśli będzie miał taką ochotę. Bo przecież jak ktoś jest niekulturalny to "ja też mogę". Życzę miłego dnia i mokrej twarzy :)

nawzajem ;)

jest pewne-kultury ci brak,o czym świadczą twoje posty.
no tak nie jestem kulturalny ile razy mam to jeszcze pisać ;)

tzn inaczej, osoby które na to zasługują traktuje je kulturalnie

skończmy juz ten temat

seba sam skoncz,...bo widac, co ktos napisze,ty komentujesz...zatem skoncz co zacząles-sam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót