E
edyta87
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
mój mąz ma 3lata pozbawienia wolności odsiaduje juz 8miesiecy jest szansa że na sprawie o łącz ma szanse na skrócenie kary jest recydywistom prosze o pomoc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Są trzy możlwości: skrócenie, na zero lub wydłużenie. To wcale nie jest głupi żart Już o tym szeroko pisaliśmy tylko nie pamiętam w którym temacie. Może ktoś edycie podpowie.edyta87 napisał:mój mąz ma 3lata pozbawienia wolności odsiaduje juz 8miesiecy jest szansa że na sprawie o łącz ma szanse na skrócenie kary jest recydywistom prosze o pomoc
Chyba zostałem żle zrozumiany. Pominęłaś moje, dodałaś swoje i wyszło co chciałaś. Nie napisałem "zero". Napisałem "na zero". W tej konkretnej sytuacji miałem na myśli, że na wyroku łącznym nie zyskujemy i nie tracimy. Na wszelki wypadek wyjaśniam poniżej co miałem na myśli:Recedes napisał:Są trzy możlwości: skrócenie, na zero lub wydłużenie.