J
jacek19p
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Mam problem, otoz chce sie zarejestrowac jako bezrobotny jednak Nie posiadam umow zlecen, gdzie kiedys pracowalem. Gdy pracowalem na umowie zleceniu bylem studentem i mam 3 miejsca pracy, jednak dwa z nich sa nad morzem( mieszkam Wroclaw), a trzecie nie chce sie pokazywac w tym miejscu, bo powiedzmy ze mam na pienku z kierownikiem.
Czy moge wyslac wiadomosc elektroniczna o potwierdzenie ze pracowalem w tych miejscach w danym okresie? A moze udac sie do ZUS i tam kombinowac? Mam PIT z tych miejsc moze To zadzialac jako umowa? Najchetniej bym powiefzial ze nie pracowalem nigdzie, bi nie zalezy mi na jakichs bonusach pienieznych po prostu potrzebuje status osoby bezrobotnej. Pomocy prosze.
Czy moge wyslac wiadomosc elektroniczna o potwierdzenie ze pracowalem w tych miejscach w danym okresie? A moze udac sie do ZUS i tam kombinowac? Mam PIT z tych miejsc moze To zadzialac jako umowa? Najchetniej bym powiefzial ze nie pracowalem nigdzie, bi nie zalezy mi na jakichs bonusach pienieznych po prostu potrzebuje status osoby bezrobotnej. Pomocy prosze.