• Autor wątku Autor wątku szukamo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

szukamo

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
jest limit po jakim czasie mozna sie w pup zarejestrowac?

3 miesiace dodam ze 4 raz bym sie rejestrowal

A ostatnie wyrejestrowanie nastąpiło z jakiego powodu? Od kiedy? I ewentualnie na ile?

szukamo napisał:
nie stawilem sie poprostu
Od kiedy Pana w związku z tym niestawieniem wyrejestrowali? I na ile?
"Limit" dni wyrejestrowania ma Pan określony w decyzji PUP. Na forum tego nie odgadniemy.

skad mam wiedziec na ile nastepuje?

szukamo napisał:
skad mam wiedziec na ile nastepuje?
Jest to określone w indywidualnej decyzji PUP skierowanej do Pana. A użytkownicy forum internetowego nie mają do niej wglądu.
Szklanej kuli też nie posiadamy.... zatem proszę odnaleźć decyzję i udzielić precyzyjnej informacji na temat okresu i daty wyrejestrowania. Do chwili jej udzielenia Pana pytanie pozostaje bez odpowiedzi.

Ostatnia edycja:
no mowie ze z 3 miesiace temu sie nie stawilem i mnie wyrejestrowali powod nie stawienie sie w danym terminie

Ale to właśnie w decyzji jest napisane na ile Pan został wyrejestrowany (120, 180 czy 270 dni), bo my skąd mamy to wiedzieć?
No dobrze, to może inaczej...Który raz z kolei z tego powodu (niestawiennictwo) został Pan wyrejestrowany? Pierwszy, drugi?

Ostatnia edycja:
3 raz wyrejestrowany ze wzgledu na nie stawienie sie w wyznaczonym terminie bede w domu dopiero za tydzien i decyzji przy sobie nie mam bo w domu zostala dzieki za pomoc i cierpliwosc

wogle dziwie sie ze tak dlugie ograniczenia sa chore to jest.....

szukamo napisał:
wogle dziwie sie ze tak dlugie ograniczenia sa chore to jest.....
Zgadzam się, najlepiej by było, żeby można było się zarejestrować następnego dnia po decyzji o wyrejestrowaniu.
A w ogólności to najlepiej być zdrowym, bogatym i młodym

Powrót