Reklamacja butów AirJordan

• Autor wątku Autor wątku Pajzon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Pajzon

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, tak jak w temacie proszę was o pomoc w sprawie reklamacji na podstawie gwarancji.
Buty zakupiłem 28/09/2014 we Wrocławiu w sklepie footlocker. Zauważyłem, że prawy but się rozkleił na zgięciu palców po zewnętrznej stronie, na nieszczęście po dokładniejszych oględzinach zauważyłem, że na drugim bucie też po zewnętrznej stronie się rozklejają.. Wade zauważyłem wczoraj 22/04/2015
Buty nie były prane, były czyszczone tylko i wyłącznie preparatami zakupionymi w footlockerze. Używane tylko na wypady na miasto, nie biegałem w nich, nie trenowałem, nie grałem w różnego rodzaju gry.
Buty mnie kosztowały 650zł, dlatego proszę was o pomoc, aby nie zaprzepaścić gwarancji i z takiego też powodu, że po prostu brakuje mi czasu aby mądrze to przeprowadzić, prosiłbym o opieranie się na tym formularzu reklamacji:
https://docs.google.com/document/d/1kzac7lLZGeErPxoEeP29P4jPqvThVu-QjGJqvVkWsNI/edit

Sęk w tym, że całymi dniami jestem poza domem i naprawdę nie mam czasu tego napisać, a jeszcze gorzej, nie wiem jak się za to zabrać i faktem jest to, że dostałem tylko paragon, którego na razie nie mogę znaleźć, ew. mam druk z płatności kartą.
Dodam, że wszystko będzie przeprowadzane poprzez wysyłkę

Ostatnia edycja:
Zwracam się jeszcze raz z prośbą o pomoc w napisaniu tego, mógłby ktoś przypisać do tego jakiś szablon?

Powrót