H
Hexiaa
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 118
Szanowni Państwo,
uprzejmie proszę o pomoc w ponownej reklamacji. Otóż 2 tygodnie temu reklamowałem z tytułu gwarancji (Pani sprzedawca powiedziała, że nie wie co to reklamowanie z tytułu ustawy i u nich czegoś takiego nie ma, więc nie przyjmie) buty sportowe. Odpowiedź odmowna była moim zdaniem iście abstrakcyjna, gdyż buty nie były prane, więc z tego co zrozumiałem wychodzi na to, że nie jest to obuwie sportowe przeznaczone do użytkowania w ciepły dzień
- obie półpary rozklejają się w miejscu, które widać w załączniku. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji decyzji i podpowiedź co mogę zrobić w tej sytuacji, gdyż niestety nigdzie w okolicy nie mam biegłego rzeczoznawcy. Czy moja ponowna reklamacja ma szanse powodzenia w przypadku braku takiej opinii?
Zdjęcia w załącznikach
Dziękuje i pozdrawiam
uprzejmie proszę o pomoc w ponownej reklamacji. Otóż 2 tygodnie temu reklamowałem z tytułu gwarancji (Pani sprzedawca powiedziała, że nie wie co to reklamowanie z tytułu ustawy i u nich czegoś takiego nie ma, więc nie przyjmie) buty sportowe. Odpowiedź odmowna była moim zdaniem iście abstrakcyjna, gdyż buty nie były prane, więc z tego co zrozumiałem wychodzi na to, że nie jest to obuwie sportowe przeznaczone do użytkowania w ciepły dzień
Zdjęcia w załącznikach
Dziękuje i pozdrawiam
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.