I
Izu18
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam. Zakupiłam torebkę w salonie "CCC" na początku października, na długim pasku oraz z uszami . po Dwóch tygodniach użytkowania, przy czym nosiłam w niej bardzo mało, zazwyczaj jeden zeszyt na uczelnię oderwał się pasek i ucho. Zaniosłam Produkt na reklamację, czekałam ponad dwa tygodnie po czym udałam się po naprawioną rzecz. Ucho zostało przyklejone na klej zamiast przyszyte a metalowa sprzączka w długim pasku zaciśnięta mocniej. Odebrałam produkt, jednak po niecałym tygodniu oderwały się dwie następne końce uszu, zaniosłam znowu na reklamację, czekałam 3 tygodnie na maila, że zapraszają po odbiór jednak nie przyszedł, więc udałam się dzisiaj do salonu. Torebka była naprawiona w tragiczny sposób. Cała poklejona klejem, Ekspedientka bardzo nie miła zaczęła wmawiać mi że produkt został solidnie naprawiony, gdyż ten klej był tylko dla umocnienia a że uszy zostały przyszyte grubszą nicią. Po czym Mój chłopak zauważył że jedno ucho całe odchodzi, i że ta "gruba nić" to była jedynie imitacja przyszycia a wszystko miało się trzymać niby na ten"klej" który wcale nie trzymał . Nie przyjęłam produktu z reklamacji i zapytałam czy jedynie naprawa wchodzi w grę. Dostałam odpowiedź, ze tak, i że taką wadę będą naprawiać w nieskończoność...No więc oddałam do ponownej naprawy. Ta torebka ma już 3 miesiące a prawie jej nie używałam bo więcej przeleżała na reklamacji. Po drugie sprzedające tam Panie były bardzo nie fair wobec mnie wmawiając mi że zapewne nosiłam ciężkie rzeczy , a to nie było prawdą. Nawet jakbym nosiła więcej rzeczy, to chyba torebka jest do tego przeznaczona, aby w niej nosić. I tutaj pytanie, czy w tej sytuacji, mam prawo do zwrotu pieniędzy, skoro już 3 raz produkt jest w naprawie, i co mogę z tym zrobić aby albo dostać porządny produkt albo odzyskać pieniądze? proszę o pomoc...