reklamacja nie poinformowanie

• Autor wątku Autor wątku Anetq87
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Anetq87

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam serdecznie. Prosze o pomoc bo juz mi rece opadaja i nie wiem jak mam rozmawiac z ludzmi z serwisu. Otóż 26 wrzesnia zlozylam reklamacje na tableta. W ciagu 14 zostalam poinformowa ze zostanie napawiony po 5 tygodniach od momentu zlozenia reklamacji zaczelam dopytywac sie co sie stalo. I tak 2 listopada dowiedzialam sie ze jest w naprawie. 3 listopada dowiedzialam sie ze moge wwymienic go na inny wiec 5 udalam sie osobiscie do serwisu zapytac na j jkich warunkach. Jest ta wymiana na nowy lepszy tablet. I tu uwaga. Pani powiedziala ze 4 dosala maila ze tablet jest juz naprawiony i 6 bedzie. Problem jest w tym ze o tym ze firma ktora zaproonowala mi nowy tablet wyslala informacje do serwisu. Tydzien wczesniej a mnie nie poinformowana nawet 24 h przed zmiananie mozliwosci wymiany na nowy. .Czuje sie oszuka przez serwis i mam poczucie ze jawnie dzialalu.na moja niekorzysc. Nie informowali mnie na biezaco co sie dzieje z reklamacja. Czy moge cos z tym zrobic. Czy moge zadac tego tablet. Czy musze czekac az serwis naprawi stary. Czy moge zarzadac od pani ktora mnie nie informowala o mozlwosci zamiany tabletu zadosc uczynienia.

Ostatnia edycja:
Proponuję udać się do Rzecznika Konsumentów.

Myslalam ze ktos cos zaproponuje. Ma czym moglab sie oprzec piszac pismo.

Powrót