Reklamacja obuwia

• Autor wątku Autor wątku klocur
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

klocur

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o pomoc w pewnej sprawie:

kupiliśmy niedawno buty, białe trampki, które po umyciu ich wodą (nie w pralce!) zafarbowaly barwnikiem z wewnątrz tak jak widac to na zdjęciach w załącznikach. dodam że barwnik nie chce się zmyć.
czy mam szansę na uwzględnienie reklamacji ? bo bez przesady, buty były myte w taki sposób jakby się człowiek przeszedł po deszczu, nie powinny tak farbować..
co myślicie?

pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź !

edit.
nie robiłbym sobie i Wam problemu gdyby nie to że to buty które trochę kosztowały także szkoda takiej sumy pieniędzy żeby buty zniszczyły się po 3 miesiącach...

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Ostatnia edycja:
klocur napisał:
Witam wszystkich!
czy mam szansę na uwzględnienie reklamacji ?

Niestety ale szklana kula jest na wakacjach i nie może dać jasnej odpowiedzi.

Złóż reklamację i napisz na forum jaką odpowiedź otrzymałeś.

Jednorazowe buty, kiedyś lepsze trampki robili za 10 zł :P Pomijając fakt, że kupując jasne/białe szmaciane (podobnie w skórzanych) buty + jeansy = zabarwienie.
Głównie przebija się zabarwienie na niebiesko.
Ciekawe czy uznają reklamacje jak powiesz, że je myłeś, bo po deszczu inaczej by to wyglądało. Bez użycia mydła/detergentu?

buty wrocily z reklamacji wiec pisze tak jak chcieliscie.. odrzucili reklamacje ale ja na pewno na tym nie poprzestane bo to jest skandal, następnym krokiem bedzie rzecznik praw konsumenta.. bede dawal znac na biezaco :) pozdrawiam !

ps. jesli jeszcze ktos ma pomysl jak to rozwiazac, bardzo prosze o podzielenei sie :)

Powrót