Reklamacja tablet prestigio sklep saturn

• Autor wątku Autor wątku ania011989
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

ania011989

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam,

Kupiłam rok temu w sklepie saturn tablet firmy prestigio. Po 10 miesiącach przestał działać w nim internet na kartę jak i wifi. Oddałam do reklamacji po 2 tygodniach reklamację uwzględniono i otrzymałam nowy tablet. Niestety po kolejnych dwóch miesiącach usterka powtorzyła się do tego doszedł jeszcze problem z włączeniem urządzenie w czasie ładowania go. Kolejna reklamacja w saturnie z zaznaczeniem o zwrot pieniędzy by nie dawali kolejnego skoro widać że ten typ ewidentnie jest wadliwy i takie wymienianie byle do końca gwarancji nic by mi nie dało. Właśnie byłam w saturnie i jestem zaskoczona a mianowicie: reklamacja jest niejako uznana ale otrzymałam stary tablet z zerwaną folią ochronną oraz nową ładowarkę i to wszystko. Na pytania w saturnie dostałam informację że nic nie mogą poradzić i jak nie odbieram urządzenia to będzie u nich po prostu leżeć i tyle koniec z ich strony. Co mogę teraz zrobić ? Gdzie otrzymam pomoc ?

Odebrałaś urządzenie, które Ci zaproponowali?

Właśnie nie chciałam ale stwierdzili że u nich i tak będzie tylko leżeć więc w końcu odebrałam.

Więc tak zakup tabletu: 20.10.2013 (otrzymałam 2 lata gwarancji) w sklepie saturn.

08.2014 zaczeły się problemy z internetem przez kartę jaki i wifi

I Reklamacja: 30.08.2014 zgłoszenie reklamacyjne.
12.09.2014 otrzymałam nowy tablet

11.2014 ponownie problemy z internetem dodatkowo z włączaniem przy ładowaniu

II Reklamacja: 25.11.2014 zgłoszenie reklamacyjne.
15.12.2014 sposób załatwienia: wymiana ładowarki sieciowej

Na teraz mam tablet z niedziałającym internetem z zerwaną folią ochronną. Na koniec stwierdzenie w saturnie że może on u nich leżeć ale już nic nie pomogą.

Jakieś jeszcze informacje podać?
Proszę o pomoc.

Przepraszam że dopiero teraz nie miałam możliwości zeskanaowania.
Proszę o pomoc.

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Odświeżam temat - naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc ?

Powrót