Reklamacja

• Autor wątku Autor wątku deadlyn
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

deadlyn

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam! Otóż mam mały problem. We wrześniu w sklepie Sizeer kupiłam buty, co ważne, za cenę 220 złotych (były tańsze z racji tego, że dopiero wchodziły do sieci+posiadam kartę stałego klienta). Lewy but okazał się wadliwy, toteż zgłosiłam je do naprawy, jednak problem nawrócił dwa tygodnie później. Zażądałam wymiany na towar wolny od wad, reklamację dzisiaj uznano i mam jutro zjawić się w sklepie. Problem w tym, że cena butów wzrosła i teraz kosztują około 360 złotych, ten sam model, który zakupiłam we wrześniu. Czy skoro wymianę na towar wolny od wad uznano, dostanę te buty bez problemu czy będę jednak musiała dopłacać z racji podwyższonej ceny? Pozdrawiam.

Błąd, jednak te droższe buty to nie mój model, tylko wiosenna kolekcja, stąd ta wysoka cena. Mojego modelu nie widzę w asortymencie sklepu, są te same, ale w innych kolorach. Co w takim wypadku?

Reklamację uznano bez zastrzeżeń, więc prawdopodobnie mają buty na wymianę. Jeśli nie, możesz, ale nie musisz godzić się na wymianę na inny kolor, model, etc.

Powrót