varvara
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 104
Witam, prowadzę spotted niewielkiej miejscowości, niektóre z firm, chciałaby się na tej stronie zareklamować, wiem, że na wielu podobnych stronach innych miejscowości odbywa się to za odpłatnością, jednak nie wiem, czy do tego potrzebna jest działalność zarejestrowana, czy jak to rozliczają, nie mam pojęcia.. Czy może mi ktoś powiedzieć, jak to prawnie ugryźć by nie było problemów?
Myślałam o dodawaniu na zasadzie umów barterowych - wymiana usług ja dodam np. reklamę salonu fryzjerskiego w zamian za moje strzyżenie lub wulkanizację w zamian za przegląd czy inną usługę ustaloną z firmą, jeśli jednak coś by mnie nie interesowało np reklama kosmetyczki jakiejś czy mogę zrobić to tak, że oddam usługę komuś z "fanów" strony w ramach konkursu?
Myślałam o dodawaniu na zasadzie umów barterowych - wymiana usług ja dodam np. reklamę salonu fryzjerskiego w zamian za moje strzyżenie lub wulkanizację w zamian za przegląd czy inną usługę ustaloną z firmą, jeśli jednak coś by mnie nie interesowało np reklama kosmetyczki jakiejś czy mogę zrobić to tak, że oddam usługę komuś z "fanów" strony w ramach konkursu?