Rekompensata

• Autor wątku Autor wątku xxolimpiaxx@o2.pl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

xxolimpiaxx@o2.pl

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam, mam pytanie jak rozegrac sytyuacje moich rodziców.

Rodzice kupili wersalke 22,12,2014 za kwote 1980zł, reklamowali ja (zostalo zgłoszone 25,02,2015) zabrana 18,03,2015.

wg dokumentacji (karty gwarancyjnej) firma ma obowiazek naprawic w ciagu 35dni badz 45 jak zostana jakies komplikacje ( lecz takich nie bylo nie zostalo zgloszone przez nich - nic na pismie) od daty zgloszenia.

Zaraz bedzie 55 dni od zgloszenia a warsalki wciaz nie ma, (niby ma zostac przysłana 11,05-15,05. 2015 r.

I teraz pytanie rodzice chca sie starac o rekompensate / odszkodowanie z tyltułu ze musza spac na " podladze " a nie na łożku, ( jak bedzie trzeba dostarcze dok ze mama leczy sie na kregosłup.

Jak myślicie ile napisac za 1 dzien rekompensaty ?? , badz calość, jak bedzie trzeba sprawe skieruje nawet do sadu

Czekam na wasze podpowiedzi ;)

a jakies normALNE ODPOWIEDZI??

xxolimpiaxx@o2.pl napisał:
a jakies normALNE ODPOWIEDZI??

Co mówi karta gwarancyjna na temat rekompensaty?

Jak myślicie ile napisac za 1 dzien rekompensaty ?? , badz calość,

Ile chcesz... np. 100zł/dzień

badz calość, jak bedzie trzeba sprawe skieruje nawet do sadu

Powodzenia! :D

2 miliony napisze

ŻAL !!! mi was

i udalo sie 300złoddali jak straszaka dostali, kumpel 4 roku studuów ładne pisemko wystosowal haha:ok:

W dwie doby...? :D

Dlaczego od razu kumpel prawnik nie napisał pisma tylko najpierw musiałeś na post na forum umieścić? :what:

W sumie jaki towar taka firma.

Był w trakcie pisania ale chciałem podpytac na forum, ale widze sami nie poważni ludzie tu sa. firma dobra skoro 2000zł kanapa kosztowala. ARTUROooo tylko o takiej pomarzyć możesz , pozdrawiam

Dobrej kanapy z dobrej firmy nie trzeba od razu reklamować po dwóch miesiącach (użytkowania) :D

Powrót