S
sandra000
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, chchiałabym się dowiedzieć jak powinnam postąpic, tzn. "rzucając" obecne studia na uczelni w semestrze letnim, chciałabym zacząć nowy kierunek na tej samej uczelni w kolejnym semestrze, ale nie wiem czy pojsc do dziekanatu i sie wypisac, czy poczekac az sami mnie wypisza i w tym czasie sie rekrutowac na nowy kierunek. Mam dylemat ponieważ przysługuje mi stypendium socjalne i nie chciałabym go stracic w ostatnim miesiącu. Uczeszczałam na zajecia do maja jednak po wczesniejszym zastanowieniu postanowiłam juz nie przychodzic na uczelnie w czerwcu oraz nie przystepowac do sesji. Pierwszy semestr (zimowy ) mam zaliczony , wykorzytsałam 30 punktów ECTS , w drugim jezeli nie pojde do profesorów po żaden wpis do indeksu nie strace zadnych dodatkowych punktów? chodzi mi o to, ze chodziłam na wszystkie zajecia i mam juz niektore z nich zaliczone bez przystąpienia do sesji. Chciałbym wiedziec jak jest z tą rezygnacja, jakie papiery musze przyniesc i czy bede musiała płacic za wykorzystane punkty ECTS. Proszę o pomoc