Renta rodzinna na ostatnim roku studiów (25 lat w lipcu) - można wygrać z ZUS-em.

• Autor wątku Autor wątku MagdalenaO.
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No jest dokładnie tak jak mówię, dopiero w 2012 skończę 25 lat, teraz mam jeszcze 24 (urodziłam się w październiku) i od października przez cały kalendarzowy rok będę miała 25 lat, chciałam tylko żeby Państwo policzyli ile macie lat a potem obrażali innych. Skorzystajcie z tego excela, sprawdźcie jak się oblicza wiek błagam, bo to ważne, żeby społeczeństwo nie było takimi ignorantami i wiedziało ile ma lat. Morena sugerowała że właśnie w tym roku osoba urodzona w 1986 roku skończyła 25 lat i ma 26 lat co jest nie logiczne i zgodne z prawdą. A ja od razu wiedziałam ile mam lat to Ty sugerowałaś, że jest inaczej. Ale nie musisz się przyznawać do błędu, po Twoim typowym zachowaniu widzę że nigdy tego nie robisz ;)

teraz mam jeszcze 24 (urodziłam się w październiku)
Właściwie to 24 lata i 9 miesięcy. Natomiast w październiku szanowna studentka ukończy 25 lat i nic na to nie poradzi. W styczniu 2012 będzie to już 25 lat i 3 miesiące, a w październiku 2012 ukończy latek 26 i żaden program komputerowy nie odmłodzi Pani.

alinabuu napisał:
Morena sugerowała że właśnie w tym roku osoba urodzona w 1986 roku skończyła 25 lat i ma 26 lat co jest nie logiczne i zgodne z prawdą.

Sugerowała, ciekawie w którym momencie :)

Morena napisał:
Czyli łopatologicznie - osoba urodzona 25.07.1986 dzisiaj ukończyła 25 lat lub jak kto woli cytując ustawę osiągnęła wiek 25 lat. Gwoli ścisłości jutro zacznie 26 rok życia, 26 rok życia skończy, osiągnie wiek 26 lat .... 25.07.2012.

Jak skończysz 25, to masz 25 :) Przeczytaj dokładnie :)

PS. Napisz coś, jeszcze świetnie się bawimy. Może jeszcze bardziej ubawisz admina i zamknie temat.

A dla ciekawości napisz co studiujesz. Ja skończyłam 2 kierunki: ekonomię i prawo. Dodam też, że jestem biegłym sądowym:) I Ty mi sugerujesz, że nie umiem liczyć !!!!!

Ostatnia edycja:
Powrót