Rower

• Autor wątku Autor wątku Oldzix97
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

Oldzix97

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam, z góry przepraszam, jesli złe dobrałam temat i pisze w złym wątku. Nie jestem za bardzo poinformowana w dziedzinie prawa.
Mam problem, ktory jest banalny, jednak bardzo sie denerwuje.
Mam 18 lat. W październiku rozstałam sie z chłopakiem, z którym byłam przez 4 lata. Przez ten czas wiele jego rzeczy zostało u mnie, a moich u niego. U mnie w piwnicy kurzył sie jego rower. Nie mam z nim najlepszych stosunków, wiec po kilku prośbach, aby go zabrał oraz jego obrazach w moja stronę w kwietniu wywiozłam ten rower na złom. Dostałam za niego całe 10 złotych.... Lecz moj były obecnie sie o niego upomniał i nie wiem co mam zrobic. Nie mam żadnych dowodów, ze owy rower był w tej piwnicy. Wiec moje pytanie brzmi czy bede miec jakiekolwiek nie przyjemności? I czy moge go postraszyć jakimiś artykułami? Bo troche go znam i wiem, ze nie odpuści oraz, ze bedzie mnie nachodził, czego sie chyba najbardziej boje. Dodam, ze on posiada moj telefon, ktory nie był to jakiś najnowszy model. Jego rower był rownież rozwalony, bez pedała. A on próbuje mi wmówic, ze rower był, cytuje "ze złota".

Ostatnia edycja:
Powrót