rozbój w austrii

• Autor wątku Autor wątku mgla
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mgla

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Moj mąż kilka dni temu został zatrzymany do rutynowej kontroli na terytorium Niemiec podczas której stwierdzono że jest on poszukiwany za napad i rabunek w Wiedniu który miał miejsce dwa lata temu. Ponoc ukradl 30 tys. euro zastraszająć pistoletem zadnych obrazen nie było.W tej chwili przebywa jeszcze w areszcie w Niemczech natomiast udało mi sie ustalic tyle ,że ma być przewieziony do Austrii.Nie mam z nim kontaktu i nie wiem co mam robic co mu za to grozi czego sie spodziewac .Mieszkamy na stałe w polsce ja zostałam bez pracy z malym dzieckiem.Szukałam adwokata ale narzie nie mam szans poniewaz chcą ogromne sumy a i tak nie wiem czy to cos da??Prosze o jakąs choc mała podpowiedz.

on jest albanczykiem mieszkajacym od 8 lat w polsce i posługujacym sie równiez doskonale jezykiem polskim w chwili gdy to sie stało bylismy hmmm pokłóceni przez 6 miesiecy i wiem ze był w austrii i niemczech ale w sumie moge sie skontaktowac z ambasada albanii w niemczech lub austrii moze pomoga z jakims tanszym adwokatem??wszyscy mnie strasza ze grozi mu około 5 lat siedzenia ja sobie tego po prostu nie wyobrazam :( to jest wspaniały maz i ojciec mimo durnoctwa ktore uczynił

Powrót