D damian42635 Użytkownik Dołączył 10.2010 Odpowiedzi 37 19 Listopad, 2010, #1 witam mam pytanie dostalem od komornika ze mam zajete rozliczenie roczne(urzad skarbowy) to ulga na dzieci takze zostanie mi wzieta prosze o odpowiedz
witam mam pytanie dostalem od komornika ze mam zajete rozliczenie roczne(urzad skarbowy) to ulga na dzieci takze zostanie mi wzieta prosze o odpowiedz
S szukamPomocy Nowy użytkownik Dołączył 11.2010 Odpowiedzi 22 19 Listopad, 2010, #2 Nie jestem całkowicie pewna ale prawdopodobnie zostanie ci zajety caly zwrot podatku ktory mialbys otrzymac w tym ulga na dzieci
Nie jestem całkowicie pewna ale prawdopodobnie zostanie ci zajety caly zwrot podatku ktory mialbys otrzymac w tym ulga na dzieci
Kanas Moderator globalny Moderator Dołączył 02.2010 Odpowiedzi 24 423 19 Listopad, 2010, #3 damian42635 napisał: witam mam pytanie dostalem od komornika ze mam zajete rozliczenie roczne(urzad skarbowy) to ulga na dzieci takze zostanie mi wzieta prosze o odpowiedz Kliknij, aby rozszerzyć... Zostanie zajęta nadpłata w całości, oczywiście do wysokości długu.
damian42635 napisał: witam mam pytanie dostalem od komornika ze mam zajete rozliczenie roczne(urzad skarbowy) to ulga na dzieci takze zostanie mi wzieta prosze o odpowiedz Kliknij, aby rozszerzyć... Zostanie zajęta nadpłata w całości, oczywiście do wysokości długu.