A
Andrus_1
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 478
Prowadziłem rozmowę z konsultantem operatora, która dotyczyła złożonej reklamacji, standardowo była nagrywana. Upłynął miesiąc i odmówili rozpoznania reklamacji, bo rzekomo nie przekazałem wszystkich niezbędnych okoliczności zdarzenia konsultantowi. Nie jest to prawda, co łatwo można zweryfikować ponieważ rozmowa była nagrywana, poprosiłem więc o możliwość zapoznania się z treścią nagrania. Odmówiono, .." nagrania są archiwizowane wyłącznie dla celów wewnętrznych i nie przekazujemy ich klientom indywidualnym" - dosłowne brzmienie.
Jakie przepisy regulują moje prawo (myślę, że je posiadam ...) dostępu do zapisu rozmowy telefonicznej z moim udziałem?, konsultant poinformował przed rozpoczęciem nagrania, że rozmowa jest rejestrowana (ogólnie) a nie, że wyłącznie do celów wewnętrznych operatora.
Jakie przepisy regulują moje prawo (myślę, że je posiadam ...) dostępu do zapisu rozmowy telefonicznej z moim udziałem?, konsultant poinformował przed rozpoczęciem nagrania, że rozmowa jest rejestrowana (ogólnie) a nie, że wyłącznie do celów wewnętrznych operatora.