Różnice między AŚ a ZK typu półotwartego?

• Autor wątku Autor wątku AgataS.
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
AgataS.

AgataS.

Użytkownik
Odpowiedzi
116
Witam
Moj maz przesiedzial 4 m-ce w AŚ (3 przed rozprawa i 1 po) wiec obeznalam sie juz jakie tam byly przepisy
Natomiast w zeszlym tyg przeniesiono meza do ZK Gdansk-Przerobka -zaklad typu polotwartego poniewaz na komisji przyznano mu grupe P2
Nie wiem jakie tu sa przepisy...
Konkretnie:
1.Ile widzen mu przysluguje?
2.Jakie paczki kiedy i jak czesto moge mu robic (zarowno spozywcze jak i odziezowo-higieniczne)?
3.Czy jest cenzura poczty?
ITD,ITP

Bardzo prosze o odpowiedzi na te pytania

Zgory dziekuje

Pozdrawiam

Mojego też przenieśli dzisiaj z Aś do Zk , wiec zadzwoniłam do aministracji i dowiedziałam się np. kiedy są widzenia itd.

a mój jest w AŚ ale na p2 :D . No i przysługują mu 3 widzenia w mies, chyba, że ktoś ma dziecko to 4 widzenia(jedno na dziecko jest wtedy dodatkowe), paczki spożywcze raz na kwartał-czyli raz na 3mies. Ale możesz dać np w pażdzierniku a potem w listopadzie następną i to już będzie następny kwartał. cenzury poczty nie ma raczej choć od czasu do czasu może się zdarzać ale jest to 1 list na 50. Poza tym polcecone czy jakieś większe listy otwierane są przy oddziałowym. paczka higieniczna raczej wcale nie ma bo niby może sobie kupić w kantynie albo ty możesz mu kupić. Pozdrawiam

Powrót