R
Radmal
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 27
Wiecie - po roku i 3 miesiacach czekania mój facet wczoraj mnie zostawił. A wiecie dlaczego? dlatego, że będąc matką nazego czteromiesięcznego syna zdecydowałam, że już dość tego, ze utrzymują mnie i nasze dziecko moi rodzice - i chciaam zając się pracą - telepraca, nawet nie musiałabym wychodzić z domu byłabym cały czas z dzieckiem. Zostawił mnie bez jakichkolwiek środków do życia i nie pozwalał pracować - i teraz, kiedy zaczęłam myśleć realnie - i powiedziałm, że najwyższy czas zebyśmy dawali coś naszemu dziecku - to on mnie zostawił. Naobrażał mnie i powiedział - cytuję - "Jeżeli zrobisz krzywde dziecku, to skrócę Cię o głowę". To już przeważyło o wszystkim. Nie chcę już z nim być nigdy. Tak mi się odpłacił za miłość, za 15 miesięcy uczciwego czekania, za to że nawet nie wychodizłam nigdzie z domu bo tylko czekałm na jego telefon. Więzienie bardzo zmienia ludzi - na gorsze, nikt nie wychodzi stamtąd lepszy. Masa agresji dookoła, która udziela się nawet najbardziej opanowanym. Zapewniał, że kocha, obiecywał, a więzienie wszystko zniszczyło. Strasznie mnie skrzywdził. Ale nie będe płakała, mimo, że nadal go kocham- pomimo wszystko. Będę silna dla mojego synka - on jest teraz i zawsze już będzie jedynym mężczyzną mojego życia. Uważajcie na swoich facetów - bo mimo wielkiej miłości któregoś dnia może okazać się, że po prostu kopną Was jak śmiecia i wszystko co było piękne nagle okaże sie jednym wielkim kłamstwem.