M
Mrok Duszy
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
sprawa wyglada tak ze zona oznajmila mi w swieta iz chce sie ze mna roztac i poprosila abym sie wyprowadzil powiedziala ze jak dostane odprawe z pracy to sobie cos wynajme. tak jestem na wypowiedzeniu choc juz zalatwilem anulowanie tego wypowiedzenia wiec odprawy nie bedzie.
Nie stac mnie na wynajem zarabiajac najnizsza krajowa. Pytajac sie jej czy chociaz jeszcze troche mnie kocha odpowiedziala iz uczucie wygasło
Od jakis moze dwoch lat nie jestem zameldowany z innych przyczyn i tu nastepuje problem czy przy pozostaniu w naszym mieszkaniu nie jestesmy wlascicielami bo zona zastanawia sie nad rozwodem moge tu mnieszkac czy jednak bede musiał sie wyprowadzic.
Małzeństwem jestesmy 15 lat mamy 2 dzieci.
A moze jest jakis sposob na rozwiazanie tego problemu pomozcie
Nie stac mnie na wynajem zarabiajac najnizsza krajowa. Pytajac sie jej czy chociaz jeszcze troche mnie kocha odpowiedziala iz uczucie wygasło
Od jakis moze dwoch lat nie jestem zameldowany z innych przyczyn i tu nastepuje problem czy przy pozostaniu w naszym mieszkaniu nie jestesmy wlascicielami bo zona zastanawia sie nad rozwodem moge tu mnieszkac czy jednak bede musiał sie wyprowadzic.
Małzeństwem jestesmy 15 lat mamy 2 dzieci.
A moze jest jakis sposob na rozwiazanie tego problemu pomozcie
Ostatnia edycja: