rozwiazanie kontraktu przez pracodawce

• Autor wątku Autor wątku natalkal85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

natalkal85

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
witam:)
poszukuje jakis informacji lub porady prawnej zwiazanej z zerwaniem kontraktu ze strony pracodawcy.:!:
czy przysluguje mi jakies "odszkodowanie" odprawa jesli pracodawca z dnia na dzien bez zachowania okresu wypowiedzenia - jest on uwzgledniony w kontrakcie- zwolnil mnie bez podania powodu:?:
z gory dziekuje za jakakolwiek informacje :-)

dziekuje za zainteresowanie tematem z twojej strony ale ja niestety nie rozumiem za duzo angielskiego wiec moze znasz jakas polska strone?

oki. W takim razie napisze Ci, ze pracodawca zwalniajac Cie z pracy nie zachowujac terminu wypowiedzenia jak i nie podajac powodu zwolnienia naruszyl przepisy. Niestety nie znam szczegulow Twojego zwolnienia wiec radze Ci , zebys poszla do Citizens Advice Bureau
jest to biuro porad obywatelskich - darmowe Citizens Advice - the charity for your community na tej stronie w miejsce gdzie jest napisane Find your local Citizens Advice bureau wpisz swoj post code wowczas znajdziesz biuro najblizej siebie idz tam i umow sie na spotkanie mozesz spokojnie wziasc kogos do pomocy z jezykiem. Mam nadzieje,ze tam znajdziesz pomoc.

tylko ze ja niestety jestem juz w polsce a nie w szkocji ale dziekuje za informacje

Powrót