X
xxdomasxx
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Mam nadzieje, ze pisze w odpowiednim dziale. Pod koniec sierpnia zadzwonil do mnie konsultat z cyfrowego polsatu i naklonil mnie do przedluzenia umowy. Posiadalem w tamtym momencie umowe z CP zawarta w mix plus oraz druga w smart dom. Do mix plusa dostalem w ramach promocji za darmo CP. Konsultant nie poinformowal mnie o przedluzenie jakiej umowy chodzi. Powiedzial jedynie ze dotyczy to pakietu "mini HD". Bylem swiecie przekonany, ze chodzi o "smart dom" gdyz dekoder z "mix'a" nie jest uzywany juz od pol roku. Po prostu lezy zepsuty. Okazalo sie jednak ze przedluzylem umowe na mixa, ktorej nie chcialem. Po przedstawieniu calej sprawy w BOK i zweryfikowaniu nagran powiedzieli mi, ze umowa zostala zawarta prawidlowo i powinienem wiedziec jakiej umowy dotyczy pakiet "mini HD". Przyznam sie szczerze, ze to dziwne. Nie wiem jakie dalej kroki podjac i co robic. Nie usmiecha mi sie placic za cos co juz mam w "smart domie" czy jest jakas mozliwosc zerwania umowy bez ponoszenia konsekwencji? Dodam jeszcze, ze nic nie podpisywalem i dostalem tylko wiadomosc o pptwierdzeniu zmian warunkow umowy. I tyle. Przepraszam, ze pisze bez znakow miekkich, ale pisze z telefonu i tak jest o wiele szybciej.