M
MYou
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
Witam , może od razu przejdę do rzeczy rozstałam się z mężem kilka miesięcy temu mieszkamy osobno mamy razem dzieci , nie dzieli nas nic prócz dzieci , mąż mnie nagminnie nęka szantażuje emocjonalnie ma jakieś problemy z sobą ... nie mamy jeszcze ustalonych widzeń z dziecmi przez sąd normalnie z nim sie nie idzie dogadać bywa tak ze sobie nie zycze badz mnie nie mam w domu kiedy on nagle chce przyjechać do dzieci straszy mnie wtedy ze utrudniam mu kontakty z dziecmi ale nic takiego nie robię , kilkanascie razy mu powiedziałam ze nasz kontakt jest tylko o dzieci , jesli nie chce z nim rozmawiac dostaje wiadomosci typu masz prze***bane w sądzie nie ujdzie ci to i rozne takie inne zniszczę cię etc etc , ze się daje na lewo i prawo.. była sytuacja ze szłam ze sklepu dostałam telefon od niego i powiedział "widzę cię" ostatnio nawet wezwał na mnie policje bo nie zyczyłam sobie zeby przyjechał do dzieci w sobote o godzinie 23ciej ze jestem pod wpływem alkoholu dzieci spały a ja wypiłam jedno smakowe piwo , czuje się nękana mam tego dość i tak dosłownie codziennie niemiłe wiadomosci grozenie szantaz emocjonalny dodam ze chce sie z nim rozwieść gdyż w trakcie małżeństwa było podobnie byłam popychadłem kilkukrotnie mnie uderzył awanturował się uprzedził mnie z złozeniem pozwu o rozwód a teraz nie daje mi spokoju , nie jestem z nim ciagle widzi zdrade wymyslone historie ze wie ze go zdradziłam wczoraj ze mnie zniszczy . prosze mi powiedzieć co moge z tym zrobić zeby ukrócić takie zachowanie .... czy z takim czyms mozna isc na policje czy zostane spławiona? z gory dziekuje