Y
Yoistick
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
Złapała nas policja, i to nie taka w niebieskich koszulach. Brakowało im tylko tarcz, kasków i pał, dodam że mam 15 lat. (!) okazało się że przy takiej firmie recyklingowej były duuuurze kradzieże, a my że kilka małych popsutych gratów. Mogli nas puścić, teren był nie odpowiednio strzerzony. Teraz za kilka tych śmieci psujemy sobie nerwy i kontakty. Będziemy jechali do pruszkowa, na sąd dla nie letnich. I chciałbym zadać kilka pytań, bardzo prosze o odpowiedź.
1.Czy za taką małą szkodliwość społeczność dostaniemy jakąś kare pieniężną, czy tylko upomnienie?
2.Czy z 1 przesłuchania z policją będą wyciągnięte dane, czy tylko te od śledczego?
3.Czy będzie trzeba wynajmować adwokata, (jest nas 3 i 2 wkręconych, przez kumpla kabla).
Bardzo prosze o odpowiedź, bo nigdy nie byłem karany, nie pije, nie pale i wszyscy mnie szanują. Ogółem mam bardzo dobrą opinie, i nie chciał bym jej stracić
1.Czy za taką małą szkodliwość społeczność dostaniemy jakąś kare pieniężną, czy tylko upomnienie?
2.Czy z 1 przesłuchania z policją będą wyciągnięte dane, czy tylko te od śledczego?
3.Czy będzie trzeba wynajmować adwokata, (jest nas 3 i 2 wkręconych, przez kumpla kabla).
Bardzo prosze o odpowiedź, bo nigdy nie byłem karany, nie pije, nie pale i wszyscy mnie szanują. Ogółem mam bardzo dobrą opinie, i nie chciał bym jej stracić