Sąd przekazał biegłemu złe dokumenty

• Autor wątku Autor wątku bunondol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bunondol

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
28
Co można zrobić o ile można coś zrobić w następującej sytuacji:

sąd zlecił biegłemu pracę którą to biegły wykonał następnie strony wniosły zastrzeżenia do tej pracy na co biegły odpisał następnie nie wiadomo dlaczego i z jakiego powodu sąd wysłał biegłemu pismo strony które nie miało związku z tą jego pracą aby ten biegły ustosunkował się do tegoż pisma (całkowita pomyłka ale Ja nie chcę aby ktoś poza sądem i stronami znał treść moich pism).

Czy można to traktować jako złamanie jakiejś tajemnicy sądowej czy coś w tym stylu?

Przyganiał kocioł garnkowi skoro jesteś mistrzem interpunkcji to powinieneś wiedzieć, że zdanie kończymy kropką.

Przecinki, kropki

Widzisz różnicę:
Sąd zlecił biegłemu pracę, którą to biegły wykonał. Następnie strony wniosły zastrzeżenia do tej pracy na co biegły odpisał następnie. Nie wiadomo dlaczego i z jakiego powodu sąd wysłał biegłemu pismo strony, które nie miało związku z tą jego pracą, aby ten biegły ustosunkował się do tegoż pisma (całkowita pomyłka ale Ja nie chcę aby ktoś poza sądem i stronami znał treść moich pism).

Ostatnia edycja:
O, co Ci człowieku chodzi? Nabijasz sobie posty? Zrozum nie ma możliwości abym mógł poprawić pierwszy post, ponieważ może to zrobić tylko administrator.
To po pierwsze, a po drugie może choruję na agrafię czy dysgrafię lub coś podobnego, a może pisałem post telefonem lub szwankuje mi klawiatura i mam problem z przyciskiem ",". To nie jest forum polonistów gdzie istotna jest forma, a nie treść.
Po trzecie jak Ci już napisałem skoro tak Cię rażą błędy w interpunkcji to zacznij od siebie ponieważ też je popełniasz np. nie kończysz kropką.
Po czwarte przepisałeś mój post ale nie zauważyłeś w swojej doskonałości, że zmieniłeś jego treść i brzmienie wstawiając bezmyślnie te swoje kropki i przecinki. Dla przykładu, cytuję Twoją wersję: "Następnie strony wniosły zastrzeżenia do tej pracy na co biegły odpisał następnie. Nie wiadomo dlaczego..." i, co z tego wyszło? urwałeś słowem "następnie" zmieniając całkowicie sens.
Nie odpisuj bardzo proszę.

Powrót